dimecres, 15 d’octubre del 2014

Rumb a les municipals! Assemblea ciutadana de PODEM Molins [CAT]

Bufen vents de canvi, on tot és possible i on es multipliquen les possibilitats de transformar la nostra societat i les nostres institucions. A les eleccions europees es va obrir una nova escletxa, una fissura que ens permet mirar més enllà de l’actual paisatge de corrupció i injustícia que estem vivint.

Tots els rumbs són possibles, no hi ha camí preestablert i per tant ens toca reflexionar a cada pas que fem. També a Molins de Rei arriben amb força aquests vents, transformar la nostra realitat més propera, el nostre municipi, és clau per poder transformar la nostra societat. Per recuperar tot allò que ens han robat, per desfer-nos de la xacra de la corrupció, per tornar, en definitiva, a posar a la ciutadania en el centre de la presa de decisions. Pot el municipalisme ser la palanca que permeti iniciar un nou projecte constituent que torni a posar a les persones en el centre de decisió? De ben segur que si, caldrà doncs reflexionar sobre com és la millor manera de fer-ho.    

Des de PODEM Molins de Rei volem que la ciutadania sigui protagonista d’aquest nou temps polític. Us convidem a tots i totes a que participeu en la nostra assemblea ciutadana que celebrarem el dissabte 18 d’Octubre a les 11 del matí a la Plaça de la Creu.

L’hem volgut fer en l’espai públic, perquè considerem que cal recuperar els nostres espais de trobada i cal tornar a fer de la política una pràctica de carrer i no de despatx. Ens agradaria que en aquesta trobada vinguéssiu tots i totes, les que veniu habitualment a les assemblees i les que no, tots aquells que d’alguna forma simpatitzeu amb PODEM o, si més no, amb la voluntat de fer de Molins de Rei un projecte polític comú.

Volem aprofitar aquesta assemblea per debatre i discutir sobre les pròximes municipals, sobre quin és el paper que voleu que hi juguem i quins son els punts claus que creieu que són imprescindibles.


Entre tots i totes, oi tant que podem!


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada