dijous, 6 de novembre del 2014

Conclusions de l'Assemblea Ciutadana del cercle Podem Molins de Rei

Data: 18 d’Octubre
Lloc: Plaça de la Creu
Assistència: aproximadament 40-45 persones

BREU RESUM

Presentació del cercle a càrrec de S., F i A. que parlen de la situació política i econòmica i la raó de ser de Podem així com de la situació del nivell municipal respectivament.

- Es critiquen pràctiques dubtoses en les anteriors administracions de l'Ajuntament de Molins així com les privatitzacions i la manca de transparència i autocrítica. Es posa èmfasi en el caràcter antidemocràtic i antisocial de l'actual legislatura.

- S’obre el torn de paraules en què s'insisteix en tornar a posar a la ciutadania en el centre de la decisió política i de la gestió pública. F.S. pren la paraula per fer propostes de gestió neta, sense tantes traves i en la qual prevalgui el públic.

- Diverses persones pregunten per si Podem-Molins es presentarà a les municipals. Es deixa clar que sí, encara que probablement sota la fórmula de l'agrupació d'electors respectant la possible decisió de l'assemblea ciutadana de Madrid.

- Es parla de confluències i diverses persones defensen una candidatura  d’unitat de l'esquerra.

- A.P. critica una confluència a qualsevol preu i crida a parlar a integrants d'ICV-Molins perquè puguin defensar-se d'algunes acusacions abocades contra les seves gestions municipals.

- Una persona d'ICV defensa la gestió i transparència de les anteriors legislatures i critica la moció presentada per Podem-Molins juntament amb la CUP-Molins en el passat ple sobre els casos de la FMC. Aquest fet genera lleugeres tensions i opinions creuades que desestabilitzen una mica la dinàmica de l'assemblea.

- A.P. intervé argumentant que sembla que ICV no està disposada a fer cap autocrítica i que aquest fet dificulta la confluència. J.H. demana a la integrant d'ICV que ens faciliti les respostes a les nostres preguntes exposades a la moció ja que no apareixen en cap lloc públic.

- Es fan unes últimes reflexions sobre el canvi a nivell municipal i sobre el compromís ètic.

CONCLUSIONS DE L'ASSEMBLEA CIUTADANA DEL CERCLE DE PODEM MOLINS DE REI

1) Podem Molins de Rei serà present a les eleccions municipals conformant una agrupació d'electors oberta a la ciutadania

2) Es descarta la confluència amb Iniciativa de Molins de Rei sota qualsevol paraigua electoral per la seva falta d'autocrítica i de projecte municipal.

3) No ens tanquem a altres confluències, sempre que siguin confluències ciutadanes i no de partit i responguin a un projecte de recuperació democràtica de les institucions.


2 comentaris :

  1. animos que hay que reactivar la pagina que esta un poco desactualizada

    ResponElimina
  2. La calidad, de si se lee o no un blog o un facebook , es la cantidad de opiniones ( en líneas escritas) que se publican, y realmente en Podemos-Molins no da la nota en esto ,ya que tienen bloqueado las opiniones en su Facebook , y prefiere que la gente "trague" y no admiten que puedan escribir sus opiniones . Los que dirigen actualmente el cotarro de Podemos-molins, con sus reuniones clandestinas el el Fomet, fuera de la soberana asamblea, la nota que dan con todo esto es de insuficiente tirando a bajo, No se ven opiniones de calidad ni en su Facebook porqué no lo permiten y las que hay en su blog son mínimas.

    ResponElimina